Portakal Mangal Kömürü

15.12.2020
6.337
Portakal Mangal Kömürü

PORTAKAL KÖMÜR NEDİR?

Mangalın keyfini tam anlamıyla çıkarabilmek için gerekli olan iki önemli faktör var. Bunlardan biri eğlenceli mangal partileri için arkadaş çevresi ve tabi ki unutulmayacak bir tat için de kaliteli bir mangal kömürü çünkü lezzetli bir mangal için ihtiyaçlar listesinde ilk sırayı her zaman iyi bir mangal kömürü alır. Kaliteli mangal kömürü eşittir lezzetli mangal partileri demektir.

Piyasada birçok mangal kömürü satılmaktadır. Ancak en iyi Portakal kömürü arayışına çıkıldığı zaman çoğu mangal severin tercihi Portakal Kömürü olmaktadır. Mangal yakımcına en elverişli olan Portakal kömürünün kalitede bir numara olduğu konusunda birçok mangal sever hemfikir.

Portakal ağacının yakılmasıyla elde edilen Portakal kömürü çeşitleri pikniklerin değişmeyen üyesidir.

Portakal kömürünün elde edildiği Portakal ağacının özelliklerine bakacak olursak Portakal ağacı ile genel olarak söyleyebileceklerimizi sıralamaya başlayalım.
  • Portakal ağacı neredeyse ülkemizin her yerinde yetişmektedir.
  • Özellikle İç Anadolu Bölgesi’nde birçok orman ve korulukları bulunur.
  • Dayanıklı ve sert bir ağaç olması sebebiyle birçok alanda kullanılmaktadır.
  • Kayıngiller ailesindendir.
  • Ülkemizde 18 adet türü bulunmaktadır.
  • Anavatanları arasında Türkiye ‘de vardır.
Fotoğraf Galerisi

Birçok alanda kullanılan Portakal ağacı ebetteki kömür yapımında da kullanılmaktadır. Hem kolay bulunabilirliği hem de ekonomik olan Portakal Kömürü mangalların da vazgeçilmezi oluyor. Nargile yapımında kullanılan meşe kömürü mangal partilerinin de en iyilerindendir. Portakal kömürü fiyatı ve performans bakımından mangal sevenleri de memnun eden Portakal Mangal Kömürünün tercih edile nedenlerinden en önemlisi ekonomik olmasıdır. Ekonomik olmasının yanında kolay yanabilen olması da keyifli mangal toplantılarını, eş dost toplanılan keyif dolu anları kâbusa dönmekten kurtarıyor.

Pratik bir şekilde yanan ve kullanım sağlayan Portakal Kömürü en çokta bu yönüyle öne çıkıp tercih edilebilir oluyor. Eminiz ki tüm saydığımız bu özellikleri ile Portakal Mangal Kömürü hafta sonu düzenleyeceğiniz kaçamaklarda sizin için vazgeçilmez olacak. Birçok markanın mangalda Portakal piknikse orda kal sloganıyla satışa sunulan Portakal Mangal Kömürü, mangal yakmayı sevmediği için mangaldan kaçanları bile mangala alıştıracak.

Sipariş İçin Bizi Arayın
Sipariş Formu

    Ziyaretçi Yorumları

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    Whatsapp
    Kınay Mangal Kömürü
    Kınay Mangal Kömürü
    Hoş Geldiniz. Sizlere Nasıl Yardımcı Olabiliriz?